Venue Fit

Ultrazvukové systémy Point of Care

Venue Fit™ je ultrazvukový systém, ktorý poskytuje najnovšie pokročilé technológie, ktoré pomáhajú poskytovať jednoduché, rýchle a presné riešenie pre ultrazvukovú komunitu Point of Care. Jeho inovatívny dizajn môže byť užitočný aj pre tradičných používateľov v rôznych klinických podmienkach.

Venue Fit kombinuje jednoplošné rozhranie dotykovej obrazovky, čo je skvelé na rýchle upratovanie s ukotvením káblov mimo podlahy na ochranu sondy. Tento všestranný systém umožňuje užívateľovi skenovať pomocou Venue Fit ako kompaktným systémom. Systém Venue Fit je postavený na pokročilom cSound™ Imageformer spoločnosti GE HealthCare, ktorý poskytuje reprodukovateľnú kvalitu obrazu pre používateľov.

Automatizované nástroje pomáhajú znižovať únavu opakovaných a náročných úloh a pomáhajú zjednodušiť a urýchliť klinický pracovný tok. Gestá ťuknutia, štipnutia a posúvania používané v používateľskom rozhraní Venue Fit sú známe zo súčasných spotrebiteľských zariadení. Pod tým všetkým zobrazuje Venue Fit pôsobivý súbor funkcií navrhnutých pre začiatočníkov aj náročných používateľov.

Brožúra na stiahnutie